‘Tijd verliezen’ in De Story

Mijn korte roman “Tijd Verliezen” staat in de Story van 9 augustus! Het verhaal gaat over Kiki, die samen met het gezin van haar zus een weekend naar een vakantiepark gaat. Hoewel; samen met haar gezin? Eerder met haar telefoon. Gelukkig maar dat de parkmascotte (Otto de Otter) haar erop wijst dat je niks ziet, als je alsmaar op dat schermpje tuurt… Maar wie luistert er nou naar een otter, hoe leuk hij ook is?

Cover

Hartverwarming verschijnt 14 januari 2022

Vrijdag 14 januari komt mijn kort winterverhaal ‘Hartverwarming’ uit als ebook!

Vanwege een time-out in Caro’s relatie, verblijft ze tijdelijk in het gesloten Beachclub Esperanza. Wanneer de centrale verwarming uitvalt door een barre sneeuwstorm, ontmoet ze de leuke verwarmingsmonteur David. Caro weet echter niet zo goed wat ze met hem aan moet. Zij regelt en plant graag alles, terwijl David van het moment wil genieten. Na veel overtuiging is ze overgehaald om met hem op date gaan naar de schaatsbaan. Slaat de vonk over en durft Caro in het diepe te springen voor David en haar huidige relatie achter zich te laten?

Wat was dit een heerlijke feelgood! Wat heb ik genoten. Mocht Chantal ervoor kiezen hier een langer verhaal van te maken, dan ben ik de eerste die het zal lezen. Ik heb de hele tijd een grote grijns op mijn gezicht gehad tijdens het lezen. David en Caro zijn heerlijke personages waar ik zo veel meer van zou willen weten.